Oferte personalizate

O oferta personalizata este o oferta special conceputa pentru Dvs si care vi se potriveste doar Dvs.
Cand ne cereti o oferta este foarte important sa ne spuneti exact de cate camere aveti nevoie, cine sunt ocupantii camerelor (daca sunt si copii,varsta lor, la momentul sejurului) ,perioada in care doriti sa mergeti ( data de inceput si de sfarsit a sejurului - se poate si aproximativ) , tipul de masa dorit, alte cerinte si un buget in care dorit sa va incadrati, adica,cat doriti sa cheltuiti pentru vacanta respectiva, pentru a va selecta doar ofertele care vi s potrivesc doar Dvs . Vorbim de seectie pentru ca , dupa introducerea datelor Dvs, noua ni se afiseaza o multitudine de oferte, la o multitudine de preturi si selectia este necesara pentru a va oferi doar ofertele care vi se potrivesc din toate punctele de vedere, inclusiv, din punct de vedere financiar.
Ideea unei oferte personalizate ete de a va scuti de Dvs de cautari nesfarsite si timp pierdut fara nici un reultat, pentru ca,noi ,in general, va dam doar camerele disponibile in perioada care va intereseaza. Pot exista si cazuri in care la cautarea ofertei ne rezulta camere la cerere dar nu e nici o problema, facem cererea si in cazul in care exista disponibilitati, continuam cu rezervarea.

In cazul in care doriti o oferta personalizata va rugam sa ne transmiteti urmatoarele date :

1 ) Destinatia
2 ) Data de inceput si de sfarsit a sejurului Dvs
3) Mijlocul de transport ( individual,avion,autocar)
4) In caz de plecare cu avionul sau autocarul, orasul de unde doriti sa plecati
5) Cate camere doriti
6) Cate persoane o sa fiti in camera respectiva - cati adulti si cati copii ,cu varsta pe care o vor avea copii la terminarea sejurului
7) Cerinte de masa
8) Alte cerinte
9) Bugetul alocat ,adica suma pe care doriti sa o platiti pentru sejurul respectiv (macar aproximativ) - foarte important si fara de care nu pot procesa cererea de oferta.


* ** Lipsa oricarui element de mai sus ma pune in imposibilitatea de a va elabora oferta ***


Agentia de turism Colleoni Travel 
Tel / WhatsApp : 0748102555
E-mail : colleonitravel@gmail.com